Rijschool Amsterdam | Rijschool Mentor

Haal gemakkelijk en voordelig je rijbewijs in Amsterdam

Op zoek naar een goede rijschool in Amsterdam die kwaliteit voorop stelt?


Dan ben je bij Mentor Rijopleiding het juiste adres. Rijschool Mentor stelt kwaliteit boven kwantiteit. Wij willen graag dat al onze rijschool leerlingen zo efficiënt mogelijk en als echte professionals leren rijden. Al onze instructeurs zijn stuk voor stuk betrouwbaar, prettig in de omgang en ervaren instructeurs die het vak heel goed onder de knie hebben.

Wil jij liever eerst kennismaken met rijschool Amsterdam Rijschool Mentor? Vraag dan vandaag nog een proefles aan. Tijdens de proefles heb je namelijk de mogelijkheid om kennis te maken met je rijinstructeur en kun je kijken of de rijlessen je bevallen. Daarnaast kan de rijinstructeur jouw rijvaardigheid beoordelen en inschatten hoe veel lessen je nodig zult hebben. Je proefles is gratis als je besluit een lespakket bij ons af te nemen.

Kortom Rijschool Mentor is de beste rijschool in Amsterdam en omgeving
 
 

Wij sturen jou een vaste rijinstructeur in Amsterdam


Na het aanvragen van een proefles sturen wij jou aan één van onze rijinstructeurs in regio Amsterdam. Al onze rijinstructeurs zijn ervaren, betrouwbaar en professioneel en hebben gemiddeld een zeer hoog slagingspercentage.

Neem nu een proefles bij Rijschool Amsterdam


De aan jou gestuurde rijinstructeur neemt dan contact met je op om de proefles in Amsterdam in te plannen. Bevalt het? Dan gaan jullie samen verder op weg naar jouw rijbewijs. Klikt het niet? Dan sturen wij een andere rijinstructeur in Amsterdam voor je op. Zo krijg je van ons de garantie dat je op een prettige manier je rijbewijs kan behalen. Wij willen zowel onze leerlingen als onze rijinstructeurs een prettige ervaring bieden, van het begin tot het rijbewijs. Daarom zorgen wij ervoor dat onze ervaren rijinstructeurs zich alleen op hun kerntaken hoeven te richten.

De belangrijkste taak is natuurlijk jou klaarstomen om op een veilige en prettige manier je rijbewijs te halen.

Kies je rijles pakket


Rijschool Mentor heeft in samenwerking met alle in dienst rijinstructeurs een aantal voordelige rijles pakketten voor je samengesteld. Zo willen we je graag een goedkoop maar toch volledig autorijles pakket aanbieden!

Naast onze lespakketten kun je natuurlijk altijd losse rijlessen bijboeken als dat nodig mocht blijken.

Rijschool Mentor wilt graag dat je eerst een goede feeling krijgt met je rijinstructeur en lesauto. Daarom komt elk autorijles pakket die je bij ons boekt met een gratis proefles. Claim hierboven je gratis proefles en maak kennis met Rijschool Mentor Nederland!

*Je proefles is gratis bij afname van een lespakket.

Lees hier meer over de proefles

Compleet 30 + Superplus 40 autorijles pakketten komen standaard met Examengarantie.


Dit Examengarantie houdt in dat je gratis en zonder bijkomende kosten herexamen mag doen indien je niet de eerste keer slaagt voor je praktijkexamen. Daarnaast krijg je gegarandeerd alle lessen waar je voor hebt betaald in je lespakket. We zullen niet op je lessen korten mocht blijken dat je herexamen moet doen, want dat is wel zo eerlijk!

Waarin zijn wij anders?


  • 1 Uur rijles = 1 uur rijles en géén 50 minuten.
  • Examengarantie. Als jouw pakket uit 20 lessen bestaat krijg je gewoon 20 rijlessen + als extra; het praktijkexamen. Je krijgt altijd exact het aantal rijlessen waar je voor betaalt!
  • Al onze rijinstructeurs hebben minimaal 5 jaar ervaring.
  • De slagingspercentages van bij ons aangesloten rijscholen en rijinstructeurs liggen standaard boven het landelijk gemiddelde.
  • Al onze rijinstructeurs hebben een Verklaring Omtrent Gedrag. (VOG)
  • Wij rekenen geen extra kosten voor de huur van je lesauto! Dit gebeurt vaker dan je zou denken!
  • Wij adverteren niet met loze beloftes zoals; 'je (her)examen gratis aanbieden en vervolgens minder dan het aantal afgesproken lessen geven om de kosten van een eventuele (her)examen te kunnen dekken.'
Schrijf je vandaag nog in voor een proefles *en maak kennis met Mentor Rijopleiding!

Ja! Ik wil graag:

*Je proefles is gratis bij afname van een lespakket.