Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf?

Rijles Zaandam

Ben jij 17 en klaar om te starten met je eerste rijles? Zoek jij een rijopleiding in Zaandam? Bij ons, Rijopleiding Mentor, ben jij aan het juiste adres. Wij zijn specialist in ons vak en geven jou de volle 60 minuten rijles. Het lesgeven vergt goede begeleiding, ervaring en kennis. Wij focussen ons op het lessen en het overbrengen van deze kennis. Zo weet jij binnen een aantal weken de fijne kneepjes van het autorijden. Hoe kan dat zo snel? Bij ons zit jij elke week 2 à 3 keer achter het stuur. De beste wijze om ervaring op te doen is om veel te rijden.

Samenwerking met rijinstructeurs in Zaandam

Rijopleiding Mentor is een landelijke rijschool wij hebben rijinstructeurs in Zaandam en omstreken. Sinds de oprichting zijn wij gestart met het ontlasten van de rijinstructeurs door de marketing op ons te nemen. Dit betekent voor jou dat rijinstructeurs zich puur focussen op het rijlessen. Zo krijg jij bij ons rijlessen van hoge kwaliteit, welke gegarandeerd 60 minuten duren. Zo ben jij zeker dat jij waar krijgt voor je geld. Ook stap je bij ons 2 à 3 keer per week achter het stuur. Wij willen dat jij ervaring op doet en de beste wijze om autorijden te leren is: Veel doen! Wij laten jouw rijlessen in je vertrouwde omgeving van Zaandam. Zodat jij een prettig gevoel krijgt bij het autorijden en de handelingen die erbij komen kijken.

Proefles? Kom maar op!

Wij begrijpen als geen ander dat jij een rijschool zoekt die bij jou aansluit. Waarbij jij je prettig voelt. Bij ons vraag je gemakkelijk een proefles aan. Bij ons krijg jij te maken met een vaste rijinstructeur. Hij of zij staat jou bij gedurende de proefles, maar ook als jij besluit om een pakket bij ons af te nemen. Het is wel zo fijn dat jij weet wie jou begeleidt. De rijinstructeur let tijdens de proefles onder andere op het leerniveau. Aan het eind van jouw proefles krijg jij advies in het aantal rijlessen die jij nodig hebt om je rijbewijs te halen. Lijkt het je leuk om bij ons een pakket af te nemen? Dan krijg jij van ons de proefles cadeau!

1, 2, 3 rijlessen maar

Een aantal keer in de week heb jij rijles in Zaandam, dit betekent dat jij binnen een paar weken je rijbewijs op zak hebt. Wij melden jou aan voor het examen, als wij denken dat jij er klaar voor bent. Dit geeft jou dat extra beetje vertrouwen. Ook ontvang je van ons een tussentijds examen. Deze zorgt ervoor dat jij alvast went aan het examen rijden. Zo weet jij welke kneepjes van het vak er tijdens het examen aanbod komen. Na het tussentijdse examen krijg jij al snel het praktijkexamen. Hier laten wij niet een maand overheen gaan, omdat wij vinden dat jij al de ervaring hebt en al klaar bent voor het examen bij de tussentijdse toets.

Rijbewijs gescoord!

Wij willen dat jij je zeker voelt achter het stuur. Daarom werken wij samen naar het einddoel toe. Heb jij het praktijkexamen in Zaandam gehaald? Fantastisch! Zijn de zenuwen toch een rol gaan spelen? Niet getreurd, wij bieden jou examengarantie. Dit houdt in dat jij het tweede examen cadeau krijgt van ons! Is dat niet prettig voor jouw portemonnee?

Sta jij te poppelen om achter het stuur te kruipen en ben je in het bezit van een studentenpas? Dan hebben wij voor jou een extra cadeautje. Op vertoon van jou studentenpas ontvang jij € 280,- korting. Die laat je toch niet liggen? Pak je telefoon en bel ons om een afspraak in te plannen. Oh, vergeet je studentenpas niet mee te nemen als wij voorrijden!