Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf?

Rijles Hoofddorp

Sta jij klaar om te starten met rijlessen in Hoofddorp? Wil jij graag binnen 4 weken jou rijbewijs in je portemonnee schuiven? Bij ons, rijopleiding Mentor, ben jij aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren rijopleiding en onderscheiden ons in het aantal rijlessen per week. Bij ons zit jij 2 a 3 keer in de week achter het stuur. Dit betekent dat jij niet de angst in je schoenen kan laten zakken, je blijft doorgaan en bouwt ervaring op. Dit is de beste wijze om ‘feeling’ te krijgen met de handelingen tijdens het rijden.

Organisatie met rijinstructeurs in Hoofddorp

Rijopleiding Mentor is een rijschool voor ervaren rijinstructeurs en in de omgeving van Hoofddorp. Sinds onze oprichting ondersteunen wij de rijinstructeurs in de marketingzaken. Dit betekent dat de instructeur alleen oog heeft voor het rijlessen. Als resultaat het leveren van kwaliteit lessen welke gegarandeerd 60 minuten duren. Zo weet jij zeker dat jij waar krijgt voor het bedrag dat jij betaald. Wij willen dat jij alle kneepjes van het autorijden onder je knie krijgt. De beste wijze om dit te leren is: Vaak autorijden! Het vaak uitvoeren van deze handelingen. Dit is de enige manier om ervaring te krijgen. Doordat onze rijopleiding is gevestigd in Hoofddorp heb jij de mogelijkheid om in jouw vertrouwde omgeving te rijden.

Proefles? Gas d’r op!

Wij vinden het belangrijk dat jij in je zoektocht naar de rijschool die bij jou past de kans hoort te krijgen om een proefles af te nemen. Bij ons heb jij deze kans. Met de proefles krijg jij een gevoel hoe de rijinstructeur te werk gaat en of dit bij jou wens aansluit. Gedurende de proefles krijg jij te maken met een ervaren instructeur. Hij of zij gaat ook de rijlessen verzorgen en zorgen dat jij je rijbewijs haalt. Wij willen dat jij niet elke week een andere instructeur krijgt, maar elke keer dezelfde. Tijdens de les let de instructeur op jouw leerniveau. Hoe snel pak jij handelingen op? Wat is jouw leersnelheid? Op basis van deze informatie ontvang jij een passend advies in het aantal benodigde lessen. Lijkt het je na afloop leuk om een pakket af te nemen? Is er een klik met de rijinstructeur? Dat is fantastisch! Dan krijg jij de proefles van ons cadeau.

Riemen vast en rijden maar

Een aantal maal in de week heb jij rijles in Hoofddorp, dit betekent dat jij binnen 4 weken je rijbewijs op zak hebt. Jij krijgt pas te maken met het examen, zodra wij vertrouwen hebben dat jij het kan! Dit geeft jou toch ook extra vertrouwen? Tevens heb jij voor het praktijkexamen nog een tussentijdse toets. Deze toets geeft jou alvast een idee en je went aan het examen rijden. Zo weet jij hoe je de zenuwen onder controle kan houden. Mocht jij tijdens het eindexamen toch iets verkeerd uitvoeren? Wees gerust! Wij bieden in elk pakket een examengarantie aan. Dit betekent dat jij op onze kosten nogmaals een examen mag doen. Dat is toch een prettige zekerheid om achter de hand te hebben?

Rijles geslaagd in Hoofddorp

Wat wij willen van jou? Dat jij door de rijlessen je zeker gaat voelen achter het stuur. Dat jij uit automatisme handelingen gaat uitvoeren. Daarom werken wij samen met jou naar het einddoel toe. Zodat jij binnen een aantal weken met je ouders, broer, zus of vrienden door Hoofddorp rijdt.

Ben jij een student en sta jij klaar om achter het stuur te stappen? Dan hebben wij een extra cadeautje voor jou! Op vertoon van jouw studentenpas ontvang jij €280 korting. Is dat geen leuk voordeel? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw rijles in Hoofddorp in te plannen. Oh! Vergeet je studentenpas niet mee te nemen!