Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf?

Rijles Haarlem

Ben jij klaar om achter het stuur te kruipen? Zoek jij een rijinstructeur in Haarlem waarbij jij binnen een aantal weken je rijbewijs in de pocket hebt? Wij, rijopleiding Mentor, bieden jou de kans om volop ervaring op te doen. Wij zijn een rijopleiding die garant staat voor kwaliteit. Zo zien onze rijinstructeurs jou 2 a 3 keer in de week. Zo vaak? Ja! Door veel te rijden, krijg jij binnen de kortste keren ‘feeling’ met autorijden.

Rijopleiding Mentor biedt rijles in Haarlem

Wij zijn een rijschool welke een nauwe samenwerking heeft met rijinstructeurs. Dit betekent voor jou dat de rijinstructeur zich bezig houdt met het overbrengen van kennis en dat jij met een vertrouwd gevoel achter het stuur zit. Wij nemen namelijk de marketing kant van de rijinstructeurs op ons, zo hebben zij alleen oog voor jou, de kandidaat. De rijlessen in Haarlem duren de totale 60 minuten, geen 50 minuten. Echt 60 minuten kijk jij door de spiegels, naar rechts en naar links, druk jij op de pedalen. Jij hebt de volle 60 minuten de controle over de rijles auto. Zo weet jij waar jij voor betaalt. Daarnaast bieden wij nog meer voordelen:

  • 2 à 3 rijlessen per week
  • Examengarantie
  • Een pakket die bij jou rij skills aansluit
  • Rijinstructeurs beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Rijopleiding bij jou in de buurt
  • € 280 korting op vertoon van jouw studentenpas

Proefles? Ga ervoor!

Iedereen wil graag een rijopleiding waar hij of zij een prettig gevoel bij heeft. Wij bieden jou daarom de kans om eerst een proefles in te plannen. Hier heb jij de gelegenheid om de sfeer en de werkwijze te proeven van de rijinstructeur. Deze instructeur let tijdens de rijles op een aantal punten, zoals jouw leersnelheid. Naar aanleiding van deze proefles ontvang jij van hem een advies met de benodigde rijlessen. Wil jij naast de rijlessen, ook graag een theorieles volgen? Dat kan! Wij bieden theorielessen aan, waarin de situaties in Jip en Janneke taal worden uitgelegd. Zo neem jij de stof makkelijker tot je. Heb jij je theorie-examen op zak? Dan ben jij al een stap dichterbij je rijbewijs. Ben jij tevreden over de proefles en wil jij graag de rijlessen bij ons afnemen, dan plannen wij meteen de eerste voor deze week in. Ook krijg jij dan de proefles van ons cadeau.

Rijles Haarlem: Ben jij een student?

Wij willen graag dat jij je zelfverzekerd voelt achter het stuur. Daarom melden wij jou pas aan voor het praktijkexamen als wij zeker zijn dat jij er klaar voor bent. Dat is toch een prettige gedachte? Ook krijg jij van te voren een tussentijdse toets, zodat jij weet wat op het eindexamen voor kan komen. Dit borgt voor jou een extra zekerheid om je zenuwen onder de controle te houden.

Ben jij student in Haarlem of omstreken? Dan hebben wij een leuk extra cadeautje voor jou! Op vertoon van jouw studentenpas ontvang jij bij ons €280 korting op het gekozen pakket. Dat wil je toch niet laten liggen? Dus plan snel jouw rijles in en scoor die korting.