Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf?

Rijles Bussum

Wil jij graag beginnen met je eerste rijles in Bussum? Bij ons, Rijopleiding Mentor, bieden wij jou de kans om volop ervaring op te doen. Wij zijn een rijschool die garant staat voor kwaliteit. Het is de passie van onze rijinstructeurs om hun kennis en expertise met jou te delen. Wij spreken met jou 2 a 3 keer in de week af. Zo heb jij binnen een aantal weken je rijbewijs in de pocket.

Kwaliteit belangrijker dan kwantiteit

Rijopleiding Mentor is een rijschool welke samenwerkt met ervaren zelfstandige rijinstructeurs uit Bussum. Door onze partnerschap verlossen wij de rijinstructeurs onder andere van de marketing. Wij richten ons op het werven van kandidaten, zodat de rijinstructeurs zich kunnen richten op het overbrengen van kennis en jij in de totale 60 minuten ervaring kunt krijgen. Zo ontvang jij geen 50 minuten rijles, maar de daadwerkelijk 60 minuten. Dit vinden wij wel zo eerlijk. De rijinstructeurs in Bussum geven rijlessen van hoge kwaliteit, zo krijg jij waar voor je geld. Wat wij jou verder te bieden hebben?

  • 2 à 3 rijlessen per week
  • Examengarantie
  • Een pakket die bij jou rij skills aansluit
  • Rijinstructeurs beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Rijopleiding bij jou in de buurt
  • € 280 korting op vertoon van jouw studentenpas

Proefles? Get started!

Wil jij graag starten met een proefles in Bussum? Wil jij graag ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat? Dat kan! Wij helpen jou met de eerste stappen om gewend te raken aan het autorijden. Ook krijg jij hierbij de kans om alvast te wennen aan de rijinstructeur, zodat jij weet of deze stijl van lesgeven bij jou past. De instructeur let tijdens de proefles op jouw leerniveau. Hoe snel pak jij handelingen op? Met deze informatie krijg jij na afloop advies over het benodigde aantal rijlessen. Wil jij daarna graag starten met je eerste rijles in Bussum? Dan krijg jij van ons de proefles cadeau! Is dat niet super? Heb jij al je theorie of moet jij deze nog behalen? Tijdens de rijlessen komen delen van de theorie aanbod. Zo herken jij eigen situaties gedurende het theorie-examen. Ook bieden wij theorielessen aan, waarin de theorie op een leuke wijze wordt uitgelegd. Het theorie-examen is daadwerkelijk en stap dichterbij het rijbewijs. Zijn wij het eens dat jij klaar bent voor het praktijkexamen, dan melden wij jou aan!

Rijles in Bussum: Ben jij er klaar voor?

Ons doel is dat jij binnen een aantal weken je rijbewijs in ontvangst mag nemen. Wij willen graag dat jij met een vertrouwd gevoel de weg op gaat en al een dosis ervaring vanuit de rijles hebt meegenomen. Zo heb jij de mogelijkheid om trots met jouw vrienden door de stad te toeren. Mocht er tijdens het praktijkexamen toch een fout worden gemaakt, wees niet getreurd! Het is natuurlijk balen, maar wij betalen het tweede examen voor jou. Wij bieden namelijk in elk pakket examengarantie aan. Zo nemen wij de druk van jouw schouders.

Wil jij de straten in Bussum in de auto betreden? Neem vandaag contact met ons op om jouw eerste rijles in te plannen. Let op! Ben jij student? Dan vallen wij graag in herhaling om jou te attenderen op de €280 korting die jij bij ons kunt scoren. Dus laat je studentenpas niet thuis liggen.