Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf? Bij ons zit je 100% goed en verzekerde rijopleiding op maat.

Rijbewijs halen Utrecht

Zoek jij een rijschool in Utrecht om je rijbewijs te halen? RSN rijopleiding werkt samen met ervaren rijinstructeurs die voor jou klaar staan. Jij wil goede begeleiding? Onze instructeurs geven deze begeleiding tot en met jij je rijbewijs hebt behaald. Wij willen dat jij in je vertrouwde omgeving van Utrecht 2 á 3 keer in de week achter het stuur zit. Waarom? Door te doen krijg jij ervaring en creëer je een goed en vertrouwd gevoel in de auto.

RSN Rijopleiding, Kwaliteit belangrijker dan kwantiteit

Wij zijn een franchise onderneming voor rijinstructeurs in Utrecht en omstreken. Wij verlichten de rijinstructeurs in het marketingaspect van hun onderneming. Zo werken wij samen met verscheidene ervaren rijinstructeurs, welke zich graag focussen op de kwaliteit van hun rijles. Zo weet jij dat jij een uitstekende rijles ontvangt en de totale 60 minuten het gas in handen hebt. Onze ervaren rijinstructeurs beschikken over een VOG (Verklaring omtrent Gedrag). Wij willen dat jij binnen een korte tijd je rijbewijs haalt en niet een jaar bezig bent. Zodra jij klaar bent gestoomd voor het examen en wij vertrouwen dat jij dit goed aflegt, melden wij jou aan. Mocht je tijdens het examen ergens tegen aanlopen waarom jij het niet haalt. Wees niet getreurd! Wij bieden in onze pakketten examengarantie aan. Dit betekent dat wij de tweede keer voor jou betalen. Dus welk pakket kies jij?

  • Basis: 20 rijlessen
  • Compleet: 30 rijlessen
  • Uitgebreid: 40 rijlessen

Proefles krijg jij bij ons cadeau!

Wij begrijpen als geen ander dat het spannend is om een rijopleiding te vinden die bij jouw wensen aansluit. Daarom krijg jij bij ons de gelegenheid om een proefles te boeken. Wil jij daarna een pakket afnemen? Dan krijg jij de proefles van ons cadeau. Met een proefles krijg jij de kans om de werkwijze van onze rijinstructeur te ervaren. Ook krijg jij alvast een idee hoe de rijlessen in zijn werking gaat en weet jij na afloop of deze werkwijze jou bevalt. Na afloop ontvang jij een advies over het aantal lessen dat jij benodigd bent om je rijbewijs te halen. Deze is gebaseerd op jouw leersnelheid. Ook komt tijdens de rijles de autotheorie aan bod. Mocht jij graag theorielessen ontvangen, zodat je duidelijke uitleg krijgt in Jip en Janneke taal, dit is bij ons mogelijk. Het voordeel van de theorie in een makkelijke taal is dat jij het beter onthoudt en oppakt. Ook ontvang je een toets waardoor jij weet hoe je ervoor staat voordat jij start met het theorie-examen.

Rijbewijs halen Utrecht: Extra korting als student

Wij willen dat jij je zelfverzekerd voelt achter het stuur. Dus samen werken wij naar het einddoel ‘rijbewijs’ toe. Zodra jij klaar bent voor het examen, is de eerste stap een tussentijdse toets. Dit geeft jou een indicatie wat jij kan verwachten op het examen en zijn de zenuwen dus nergens voor nodig. Door de ervaring die jij hebt opgedaan in de lessen zijn wij zeker dat jij je rijbewijs binnen 4 weken hebt gehaald.

Ben jij in het bezit van een studentenpas? Dan hebben wij een extra cadeau! Bij ons ontvang jij €280 korting als student. Dat is in een studentenstad als Utrecht toch mooi meegenomen? Dus plan snel jouw eerste rijles in en vergeet je studentenpas niet mee te nemen!Rijbewijs halen Utrecht


Rijbewijs halen Amsterdam - Rijbewijs Amstelveen - Rijles Zaandam - Autorijles Nieuwegein - Rijbewijs halen Utrecht - Rijbewijs Haarlem - Rijles Hoofddorp - Autorijles Hilversum - Rijles Haarlem - Rijles Bussum
Rijbewijs halen Utrecht Rijbewijs halen Utrecht Rijbewijs halen Utrecht