Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf?

Rijbewijs halen Amsterdam

Ben jij klaar om je rijbewijs te halen? Zoek je een rijschool in Amsterdam oost die jou de volle 60 minuten lesgeeft? Mentor Rijopleiding een specialist in zijn vak en zorgt ervoor dat jij jouw rijbewijs snel op zak hebt. Het lesgeven vergt goede begeleiding, ervaring en kennis. Wij zijn een rijopleiding die zich focust op het lessen en het overbrengen van ervaring. Zo zit je bij ons elke week 2 á 3 keer achter het stuur, zodat jij ervaring op doet en echt leert om auto te rijden.

mentor rijopleiding beschikt over jarenlange ervaring

Wij zijn een rijschool voor iedereen en rijinstructeurs in Amsterdam en omstreken. Daadwerkelijk zorgen wij ervoor dat de rijinstructeurs zich puur focussen op het begeleiden van jou, de leerling. Door de focus puur op het lesgeven te leggen krijg jij van ons een goede rijles. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Daarom kruip jij bij ons vaker achter het stuur dan een andere rijschool aan biedt. Hierdoor krijg jij binnen een korte tijd een goed gevoel achter het stuur. Ook heb je dan niet de kans om de angst in je schoenen te laten kruipen. Wij willen dat jij het liefst in 1x je rijbewijs haalt, lukt dit niet? Niet getreurd, bij al onze pakketten bieden wij jou examengarantie aan. Dit betekent dat wij de tweede keer voor jou betalen. Dus uit welk pakket kies jij?

  • Basis: 20 rijlessen
  • Compleet: 30 rijlessen
  • Uitgebreid: 40 rijlessen

Starten met een proefles? Geen probleem!

Wil jij graag eerst eens proeflessen en de werkwijze ervaren van onze rijinstructeur? Tijdens het proeflessen nemen wij waar wat jouw skills zijn. Hoe snel leer jij? Pak jij snel dingen op? Aan de hand van de proefles geeft de rijinstructeur jou een advies over het aantal lessen die jij benodigd hebt om je rijbewijs te halen in Amsterdam. Elke rijles bestaat bij ons uit 60 minuten. Dit zijn daadwerkelijk 60 minuten autorijden. Wij gaan niet voor het halve werk, maar voor kwaliteit. Ook krijg jij tijdens de proefles alvast een indruk van de rijinstructeur, hij of zij gaat jou begeleiden om je rijbewijs te halen binnen 4 weken. Zo weet jij of het bevalt en het jou een vertrouwt gevoel geeft om samen de weg op te gaan. Wil jij graag na de proefles een pakket afnemen? Dan krijg jij van ons de proefles cadeau!

Rijbewijs halen in Amsterdam oost: Go get it!

Wij zorgen ervoor dat jij je zeker gaat voelen achter het stuur. Samen werken wij naar het einddoel toe. Tussendoor krijg jij een tussentijdse toets. Vlak daarna volgt het praktijkexamen. Zo weet jij wat jou te wachten staat bij het examen. Wij laten jou niet eerder afrijden tot wij zeker zijn dat jij het kan! Doordat je elke week 2 of 3 keer hebt gereden in Amsterdam. Heb jij zoveel ervaring dat jij je rijbewijs gaat halen.

Ben jij student in Amsterdam en wil jij je rijbewijs halen? Dan hebben we naast de gratis proefles nog een extra cadeautje voor jou! Bij het tonen van jouw OVpas ontvang jij € 280 korting. Dat wil je toch niet laten liggen? Ook wil jij toch goede rijlessen ontvangen? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw eerste les in te plannen!


Rijbewijs halen Amsterdam


Rijbewijs halen Amsterdam - Rijbewijs Amstelveen - Rijles Zaandam - Autorijles Nieuwegein - Rijbewijs halen Utrecht - Rijbewijs Haarlem - Rijles Hoofddorp - Autorijles Hilversum - Rijles Haarlem - Rijles Bussum
Rijbewijs halen Amsterdam Rijbewijs halen Amsterdam Rijbewijs halen Amsterdam