Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf? bij ons heb jij binnen 1 dag theorie en binnen 5 dagen je rijbewijs.

Rijbewijs Haarlem

Ben jij opzoek naar een rijinstructeur die ervoor zorgt dat jij alle kneepjes van het vak leert kennen? Wil jij graag de straten in Haarlem doorrijden om je rijbewijs te halen? Bel ons, Rijopleiding Mentor, gerust voor een proefles. Wij werken samen met ervaren rijinstructeurs die jou zelfverzekerd de weg op laten gaan. Bij ons haal jij je rijbewijs binnen 4 weken, doordat je 2 a 3 keer in de week les hebt. Waarom zo vaak? Als jij vaker in de week les hebt krijg jij de handelingen sneller onder de knie, doordat je meer ervaring opdoet. Je hebt niet de kans om te verzuimen.

Rijinstructeurs door het gehele land

Rijopleiding Mentor is een onafhankelijke franchiseorganisatie. Wij werken samen met ervaren zelfstandige instructeurs. Onze organisatie heeft diverse rijinstructeurs uit verschillende regio’s in het land aan ons verbonden. De samenwerkende instructeurs staan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Dit zorgt ervoor dat jij de gehele 60 minuten achter het stuur zit. Geen 50 minuten, maar 60 minuten! Dit is wel zo eerlijk voor het bedrag dat jij investeert in de rijlessen. Ons doel is om jou zelfverzekerd de weg op te laten gaan en je met een gerust hart je rijbewijs in ontvangst te laten nemen. Wij bieden jou als student een extra voordeel, dus lees vooral de voordelen die wij jou aanbieden:

  • 2 à 3 rijlessen per week
  • 60 minuten is 60 minuten
  • Examengarantie
  • € 280 korting op vertoon van jouw studentenpas
  • Een pakket die bij jou rij skills aansluit
  • Rijinstructeurs beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG)

H3>Koppeling, versnelling en rijden maar! Wens je graag eerst de sfeer te proeven bij de rijlessen? Weten hoe wij te werk gaan? Wij bieden jou graag de kans om een proefles te nemen in Haarlem. Tijdens deze proefles koppelen wij jou meteen aan de rijinstructeur die jou het gehele proces bij gaat staan. Dus van proefles tot aan je rijbewijs heb jij dezelfde rijinstructeur! Zo weet jij wie erin de auto zit. De proefles biedt de instructeur de kans om te kijken welke skills jij als persoon hebt. Leer jij snel? Pak jij snel dingen op? Op basis van deze informatie krijg jij na afloop een advies voor het aantal benodigde autorijlessen. Ben jij enthousiast en wil jij graag een pakket afnemen? Dan krijg jij de proefles cadeau!

Zodra wij ervaren dat jij klaar bent om het examen af te leggen, melden wij jou eerst aan voor een tussentijdse toets. Deze toets geeft jou een inkijkje in het examen en de verwachte proeven. Ook weet jij hierdoor wat jou te wachten staat bij het examen en hoeven de zenuwen de kop niet op te steken. Vlak naar de toets krijg jij het examen in Haarlem. Hierdoor heb jij niet de kans om de moed in je schoenen te laten zakken. Wij melden jou pas aan als wij zeker zijn dat jij je rijbewijs gaat scoren. Is dat niet een prettig idee? Mocht er toch iets misgaan tijdens het examen, dan staan wij voor jou klaar. Wij bieden jou examengarantie aan, dat betekent dat wij het tweede examen voor jou betalen. Dus dat is een opluchting voor jouw portemonnee.

Rijbewijs scoren in Haarlem

Wens jij graag een rijinstructeur die volledig zijn aandacht focust op jou? Voor het halen van jouw rijbewijs ben jij bij ons aan het juiste adres. Van Haarlem tot Hoofddorp, bij ons heb jij jouw rijopleiding in je eigen omgeving. Doordat onze rijinstructeurs wensen dat jij ervaring en feeling krijgt achter het stuur rij jij een aantal lessen in de week. Zo ben jij zeker dat jij jouw rijbewijs binnen de kortste keren in ontvangst mag nemen.

Wil jij graag je vrienden rondrijden door Haarlem? Wacht dan niet af en neem vandaag contact met ons op om de eerste rijles in te plannen! Wie weet verschijnt deze week onze lesauto bij jou voor de deur.