Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf?

Rijbewijs Amstelveen

Wil jij graag je rijbewijs halen? Zoek jij een rijinstructeur in Amstelveen die jou de volle aandacht geeft tijdens het lessen? Bel ons, Mentor Rijopleiding, gerust voor een proefles. Wij hebben beste ervaren instructeurs in diens die jou graag alle handelingen van het autorijden leert kennen. Een rijbewijs halen vergt focus van jou en van onze instructeurs. Ook is veel autorijden een van de factoren waardoor jij je zeker op de weg gaat voelen. Doordat wij jou graag 2 á 3 keer in de week op de weg willen hebben, haal jij binnen de kortste keren jouw rijbewijs.

Franchise bedrijf voor rijlessen

Mentor rijopleiding is een onafhankelijke. Wij werken enkel samen met instructeurs. Onze organisatie heeft diverse ervaren rijinstructeurs uit verschillende regio’s aan ons verbonden. Dit biedt jou de kans dat de rijinstructeur alleen oog heeft voor het lessen! Zo voorzien zij jou van rijlessen die 60 minuten duren. De eerlijke 60 minuten worden aan jou gespendeerd. Onze focus ligt op jou, wij willen dat jij binnen een aantal weken je rijbewijs op zak hebt en veilig door de straten van Amstelveen rijdt. Welke voordelen wij jou bieden?

  • 2 à 3 rijlessen per week
  • 60 minuten is 60 minuten
  • Examengarantie
  • Een pakket die bij jou rij skills aansluit
  • Rijinstructeurs beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Rijopleiding bij jou in de buurt
  • € 280,- korting op vertoon van jouw studentenpas

Proefles in plannen?

Wil jij graag proeven aan het autolessen en weten hoe wij te werk gaan? Hiervoor bieden wij jou graag een proefles aan in Amstelveen. Tijdens de proefles koppelen wij jou aan de rijinstructeur die jou het hele proces bijstaat, mocht je na afloop beslissen dat jij bij ons je rijbewijs wilt halen. De proefles dient voor de instructeur dat hij een beeld krijgt van jouw capaciteiten. Ook behoort hierbij hoe snel jij jezelf dingen aanleert. Dit luidt als basis voor het advies wat hij of zij jou gaat geven in het aantal lessen. Ben jij enthousiast en besluit jij een pakket af te nemen? Dan krijg je van ons de proefles cadeau.

Wanneer jij klaar bent om het praktijkexamen af te leggen, melden wij jou eerst aan voor een tussentijdse toets. Deze toets geeft jou een inkijkje in het examen en de verwachte proeven. Zo weet jij wat jou te wachten staat! Tevens krijg je vlak daarna het praktijkexamen in Amstelveen en heb jij geen tijd meer om de moed je in de schoenen te laten zakken. Wij melden jou pas aan als wij weten dat jij het rijbewijs gaat halen. Met dit gevoel in je achterhoofd haal jij het beste uit jezelf. Gaat het tijdens het examen toch mis? Niet getreurd wij bieden jou examengarantie aan. Dit betekent dat wij het tweede examen voor jou betalen. Zo krijg je van ons een eerlijke tweede kans.

Rijbewijs halen in Amstelveen

Wil jij een rijinstructeur waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat? Voor jouw rijbewijs ben je bij ons aan het juiste (web)adres. Van Amstelveen tot Amsterdam, bij ons heb jij jouw rijopleiding in je eigen vertrouwde omgeving. Doordat onze rijinstructeurs wensen dat jij ervaring op doet achter het stuur rij jij 2 à 3 keer in de week. Zo ben jij zeker dat jij jouw rijbewijs binnen de kortste keren mag aanvragen bij het gemeentehuis.

Wil jij graag beginnen met rijlessen? Wacht niet af en neem vandaag nog contact met ons op. Zodat de lesauto straks bij jou voor de deur staat.