Hoe werkt onze rijschool?

Simpel, zodra jij je hebt aangemeld voor een proefles sturen wij een ervaren rijinstructeur die in jouw regio werkzaam is. Net zoals al onze rijinstructeurs zal ook jouw rij-instructeur een professional zijn met een goed slagingspercentage.

Onze kantoor neemt vervolgens contact met je op om je proefles in te plannen. Bevalt het? Dan gaan jullie samen verder! Klikt het op de een of andere manier niet, dan zijn wij er voor je! We sturen gewoon een andere rij-instructeur waarmee het beter klikt! Zo ben je gegarandeerd van een zo prettig mogelijke weg naar je rijbewijs!

Al onze instructeurs werken zelfstandig, echter worden ze in grote lijnen aangestuurd door ons hoofdkantoor. Dit omdat wij zowel onze rijinstructeurs als onze leerlingen een prettige ervaring willen bieden van begin tot het rijbewijs! Zo zorgen wij ervoor dat onze rijinstructeurs zich enkel op hun kerntaken hoeven te richten. En dat is; jou op een veilige en prettige manier leren rijden en klaarstomen voor je praktijkexamen!

Wij hebben een goed idee van jouw wensen;

  • Je wilt graag een betrouwbare rijschool met een goed slagingspercentage
  • Een eerlijke rijschool met goede prijzen en geen onnodig bijkomende kosten
  • Een rijinstructeur die zijn beloftes houdt over lestijden en examendata
  • Je wilt elke rijles weer goed begeleid worden en voldoende leren
  • Een ervaren en professionele rijinstructeur die een goed lesplan kan aanbieden

En niet te vergeten;

  • Niet te veel betalen voor onnodige lessen, maar juist zo efficiënt en voordelig mogelijk je rijbewijs halen!

Waarom is onze werkwijze eerlijk?

Onze werkwijze is eerlijk omdat het grootste gedeelte van de inkomsten gewoon voor onze rijinstructeurs zijn. Bij ons liever geen duizenden euros adverteerbudget per maand, omdat wij erin geloven dat een goede naam en eerlijke werkwijze je net zo ver brengt. Grotere rijscholen spenderen veel aan advertenties maar doen weinig aan kwaliteit. Wij doen het liever andersom!

Al onze rijinstructeurs zijn al tientallen jaren actief bij ons rijschool en hebben een enorme ervaring opgebouwd. Deze ervaring combineren wij met goede rijlessen, eerlijke afspraken en duidelijke prijzen. Dit is volgens ons de beste formule!

Hoe zit dat nou met die slagingspercentages?

Er zijn helaas aardig wat rijscholen en franchise organisaties die meerdere registratienummers bij het CBR hebben? Dit doen ze om leerlingen die afrijden in 2 groepen te kunnen verdelen. Leerlingen waarvan ze inschatten dat die niet in keer kunnen slagen voor het praktijkexamen in 1 groep en leerlingen die dat waarschijnlijk wel zullen doen in de andere groep. “Waarom” zou je denken? Simpel! Zo kan men leerlingen waarvan ze inschatten dat die in 1 keer zullen slagen voor het praktijkexamen op het eerste registratienummer laten afrijden en leerlingen bij wie ze inschatten dat die het niet in 1 keer zullen halen op het andere registratienummer laten afrijden.

Hiermee kan de rijschool ‘kunstmatig’ diens slagingspercentages hoog houden door alleen te adverteren met het slagingspercentage van de groep leerlingen die in 1 keer zijn geslaagd. En wat heb jij daar uiteindelijk aan? Niet veel, dit is namelijk misleidende informatie. Daarom kiezen wij ervoor om dit niet te doen en juist zo transparant mogelijk te blijven. Niet iedereen is hetzelfde en dat is helemaal prima bij ons! Iedere leerling is welkom bij Rijscholen Service Nederland!