Mentor Rijopleiding is een onafhankelijke franchiseorganisatie die enkel samenwerkt met zelfstandige instructeurs. Wij bieden onze franchisenemers een eerlijke Systeem. Dankzij ons eerlijke systeem hoeven onze franchisenemers niet of nauwelijks zelf op zoek te gaan naar nieuwe leerlingen. Hierdoor kunnen zij zich enkel richten op hun kernactiviteiten, namelijk het les geven! Dit zorgt voor een gezonde werkomgeving voor zowel leerling als instructeur.

Wat zijn de voordelen?


Samenwerken met Mentor Rijopleiding brengt heel wat voordelen met zich mee, waaronder de belangrijkste;

  • Wij bezorgen jou je leerlingen, dus zelf met onzekerheid zitten maand in maand uit over onvoldoende nieuwe leerlingen is verleden tijd.
  • Je betaalt een vaste lage fee, stukken lager dan de gemiddelde maandelijkse fee van andere franchiseorganisaties in het land.
  • Eerlijk afspraken en belofte = belofte.
  • Wij bieden je ondersteuning bij scholing en bij jezelf verder ontwikkelen.
  • Je blijft zelfstandig ondernemer en zal niet het ‘bij ons in loondienst’ gevoel krijgen. De leerlingen krijg je van ons en jij doet waar jij goed in bent!

Hoe werkt Mentor Rijopleiding


Er zijn genoeg franchiseorganisaties voor rijscholen in het land echter is er maar één bij wie franchisenemers niet te diep in de buidel hoeven te tasten om zich aan te sluiten. Bij ons ben je geen duizenden euro’s kwijt enkel voor je aanmelding om vervolgens bijna geen klanten te krijgen toegewezen. In plaats van duizenden euros in marketingbudgetten te stoppen kiezen wij er liever voor onze franchisenemers op een eerlijke manier betere inkomsten bieden. Een win-win situatie! Zowel voor onze leerlingen als voor onze franchisenemers!