Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf?

Autorijles Nieuwegein

Wil jij graag beginnen met autorijlessen in Nieuwegein? Rijopleiding Mentor is een rijschool, die garant staat voor kwaliteit. Wij vinden het leuk om onze ervaring en expertise met jou te delen tijdens de auto/motorrijles. Doordat het autorijden zelf ervoor zorgt dat jij ervaring op doet. Plannen wij samen met jou 2 à 3 keer in de week een rijles in. Zo heb jij binnen een aantal weken je rijbewijs in de pocket.

Wat betekent rijopleiding Mentor voor jou?

Wij zijn een rijschool, waarbij wij samenwerken met rijinstructeurs. Door ons partnership zijn de rijinstructeurs bezig met de zaken die zijn leuk vinden, namelijk autorijlessen. Wij zorgen er eigenlijk voor dat zij kandidaten krijgen om de les aan te verzorgen. Dit heeft als resultaat dat de ervaren instructeurs rijlessen geven van hoge kwaliteit. Zij richten zich op het overbrengen van kennis. Zodat jij binnen een aantal weken je rijbewijs in je handen hebt. Autorijlessen in Nieuwegein biedt jou de kans om in een vertrouwde omgeving te beginnen met autorijden. Zo bestaat een les bij ons uit 60 minuten. De volle 60 minuten heb jij het stuur in handen.

Wat wij jou te bieden hebben?

  • 2 à 3 rijlessen per week
  • Examengarantie
  • Een pakket die bij jou rij skills aansluit
  • Rijinstructeurs beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Rijopleiding bij jou in de buurt
  • € 280 korting op vertoon van jouw studentenpas

Proefles, theorie en eindexamen

Starten met een proefles? Begin maar met rijden! Wij zitten naast jou en helpen jou om te beginnen! Tijdens de proefles neemt de rijinstructeur waar, hij of zij let op hoe snel jij dingen leert. Met deze informatie formuleert hij een advies in het aantal autorijlessen die jij nodig hebt bij ons. Wil jij beginnen met lessen, dan krijg jij de proefles van ons cadeau! Tijdens de rijlessen leggen wij de theorie aan je uit, zodat jij tijdens je theorie-examen veel punten herkent. Ook is het mogelijk om bij ons een theoriecursus te volgen. Zo ga jij met een goed gevoel de examenzaal in. Met je theorie op zak ben jij één stap dichter bij je rijbewijs. Dit is het einddoel waar wij samen met jou naar toe werken. Zodra wij vertrouwen dat jij klaar bent om de weg op te gaan, zonder begeleiding! Dan melden wij jou aan voor het eindexamen.

Auto/motorrijles Nieuwegein: Durf jij het aan?

Rijopleiding Mentor wil jou graag helpen in het halen van je rijbewijs. Wij zijn trots op de samenwerking met onze ervaren rijinstructeurs in Nieuwegein. Auto/motorrijles bij ons resulteert in een rijbewijs binnen een aantal weken. In elk pakket bieden wij examengarantie aan, dit betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het praktijkexamen. Gaat er iets mis tijdens het examen? Dan betalen wij het tweede examen voor jou. Zo hoef jij je nergens druk om te maken.

Wil jij graag de straten van Nieuwegein betreden met de auto of motor? Neem vandaag contact met ons op voor het plannen van jouw auto/motorrijles. Wij herhalen dit graag Vergeet je studentenpas niet, jij krijgt dan € 280 korting op je pakket.