Er zijn duizenden rijscholen in Nederland, groot en klein. Hoe kies jij de juiste rijschool voor jezelf?

Autorijles Hilversum

Sta jij te klaar om te starten met autorijles in Hilversum? Rijopleiding Mentor is een rijschool die garant staat voor kwaliteit. Wij vinden het leuk om onze kennis en expertise met jou te delen. Doordat jij juist ervaring op doet om zelf veel te rijden plannen wij samen met jou 2 a 3 keer autorijles in in de week. Zo heb jij binnen 4 weken je rijbewijs in je pocket.

Rijopleiding Mentor, focust op kwaliteit

Wij zijn een koepelorganisatie voor samenwerkende zelfstandige rijinstructeurs en scholen. Door deze partnerschap zijn de rijinstructeurs verlost van de marketing en focussen zij zich op het autorijlessen. Zo zorgen wij er voor dat zij kandidaten krijgen om te lessen en te doen wat zij leuk vinden. Het overbrengen van kennis en ervaring van het autorijden. Zo ontvang jij een rijles van hoge kwaliteit en krijg jij waar voor je geld. Autorijlessen in Hilversum biedt jou de kans om in je eigen vertrouwde omgeving te beginnen. Een rijles bij ons duurt 60 minuten, geen 50 minuten, echt 60 minuten lang heb jij de controle over het voertuig. Wat wij verder te bieden hebben?

  • 2 à 3 rijlessen per week
  • Examengarantie
  • Een pakket die bij jou rij skills aansluit
  • Rijinstructeurs beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG)
  • Rijopleiding bij jou in de buurt
  • € 280 korting op vertoon van jouw studentenpas

Start de auto en gaan!

Wil jij beginnen met een proefles om sfeer te proeven? Zet je riem maar vast! Wij helpen jou om weg te rijden. Tijdens de proefles neemt de instructeur waar, hij of zij let op jouw leerniveau. Pak jij snel handelingen op? Leer jij snel om op situaties in te spelen? Met deze informatie op zak ontvang jij aan het eind van de proefles een advies over de benodigde autorijlessen. Wil jij daarna starten met jouw autorijles in Nieuwegein? Dan krijg jij de proefles van ons cadeau! Gedurende de lessen leggen wij de theorie uit, zodat jij tijdens je theorie-examen punten of situaties herkent van de straat. Ook is het mogelijk om een theorieles bij ons te nemen, dan krijg jij in Jip en Janneke taal de theorie uitgelegd. Zodra jij je theorie-examen hebt gehaald ben jij weer een stap dichter bij je autorijbewijs. Daar werken wij samen naar toe, ons einddoel. Wij meldden jou pas aan voor het praktijkexamen zodra wij het vertrouwen hebben dat jij er klaar voor bent.

Autorijles Hilversum: Rijschool in jouw omgeving

Rijopleiding Mentor helpt jou graag bij het halen van jouw rijbewijs. Wij zijn trots op onze samenwerking met ervaren rijinstructeurs in Hilversum. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om in je vertrouwde omgeving te starten met jou autorijles. Ook rijd jij binnen enkele weken alleen of met vrienden en familie rond in de auto. Mocht er tijdens het examen toch iets misgaan, dan staan wij voor jou klaar! Wij betalen jouw tweede examen en hierdoor hoef jij ook niet de druk op je schouders te leggen bij je praktijkexamen.

Durf jij het aan om de straten in Hilversum veilig te betreden? Neem vandaag contact met ons op voor het reserveren van een plekje bij de rijinstructeur. Ben jij student? Vergeet dan je studentenpas niet mee te nemen, dan scoor jij die €280 korting op je pakket.